Siirry suoraan sisältöön
äitiysliikunta

IlonAskel Äitiyspalvelut

Palvelut


Esitiedot

Minulle on tärkeää, että tiedän taustasi, että voin auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän takia sivusta löydät ladattavan esitietolomakkeen. Täytäthän sen ennen ensimmäistä käynti.


Sain ammattitaitoista ohjausta ja neuvoja vatsalihasten erkauman kuntouttamiseen. Parasta sinun ohjauksessa on rauhallinen, empaattinen ja ihmisläheinen lähestymisistapa. Tapasi toimia toi tunteen että sinulla on aikaa kuulla toiveitani ja tarpeitani. Sain vinkiksi liikkeitä jotka on helppo yhdistää tavalliseen kuntosalitreeniini, jolloin niitä tulee myös tehtyä!

Opin uutta, vaikka en ole ensisynnyttäjä. Mieleen jäi etenkin se, miten iso merkitys lantionpohjalla todellisuudessa. Opin myös paikallistamaan omat kiputilani häpyliitoksen ja SI-nivelen kivuiksi. Pieni venyttely valmennuksen päätteeksi teki hyvää arjen keskellä ja muistutti, että pienikin liikunta on aina hyvästä 😊

Valmentaja oli lämminhenkinen 🥰 koin valmentajan myöskin vertaistuellisena ja kokemusvalmentajana, sillä hänellä itselläänkin on lapsi.”

Designed by Pemiva Oy